Consultatio Partner Mag. Philip Stagel

Minőség az Ön igényeinek megfelelően

Az adótanácsadással és könyvvizsgálattal foglalkozó bécsi CONSULTATIO cégcsoport 1970-es alapítása óta folyamatosan fejlődött, és a 80-as évek végére már nem csupán az egyik legtekintélyesebb osztrák tanácsadó céggé vált, de nemzetközi elismertségre is szert tett.

A 80-as évek végén a leányvállalatok megalapításával, illetve a nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó hálózatokhoz történő csatlakozással a CONSULTATIO olyan tapasztalatokat szerzett, amelyekből ügyfelei is egyre jobban profitálhattak. Mindez olyan időszakban történt, amikor a kelet-európai vállalatok jövőjére döntő befolyással volt nemzetközi jelenlétük.

A budapesti székhelyű CONSULTATIO Kft. alapításának éve 1989. Az aktuális igényeknek megfelelően a társaság kezdetben elsősorban vagyon- és üzletértékelési munkát végzett, ezt követően pedig a könyvvizsgálat, illetve az adó- és üzletviteli tanácsadás tartozik fő tevékenységi körébe. Nemzetközi könyvvizsgálói hálózat tagjai vagyunk, amely biztosítja, hogy mindig a legmagasabb szintű aktuális szaktudás álljon ügyfeleink rendelkezésére.

A csapat

CONSULTATIO - Hozzáértő és személyes

A CONSULTATIO ügyfelei a sokéves, nemzetközi együttműködésen is alapuló tapasztalat és a magas szintű szakmai tudás előnyeit élvezhetik. A CONSULTATIO rugalmasan alkalmazkodik a körülményekhez és az ügyfelek változatos igényeihez, amely lehetővé teszi az ügyfelekkel való közvetlen és személyes foglalkozást, illetve a feladatoknak megfelelő erőkoncentrációt. Ez a rugalmas, közvetlen és ügyfélorientált munkamódszer teszi a CONSULTATIO-t az osztrák és a magyar adótanácsadó és könyvvizsgáló cégek egyik vezető irodájává.

CONSULTATIO Auslandstöchter, Steuerberatung & Wirtschaftsprüfung in Ungarn, Slowenien, Slowakei und Tschechien

Kirendeltségek - öt ország, tíz iroda

A CONSULTATIO-csoport jelenleg öt országban van jelen: Ausztria, Magyarország, Csehország, Szlovákia és Szlovénia. Ezekben az országokban tíz iroda működik, ebből csak Magyarországon négy található. Nemzetközi könyvvizsgáló hálózat tagjaként a CONSULTATIO az egész világra kiterjedő kapcsolatrendszerrel rendelkezik. A CONSULTATIO-csoport fő székhelye Ausztriában, Bécsben található. A leányvállalatok a felsorolt közép-európai országok fővárosaiban rendelkeznek irodával, amelyeket további regionális kirendeltségek támogatnak. A CONSULTATIO-csoport jelenleg összesen mintegy 150 fő munkavállalót foglalkoztat.

Irodáink

 

Egyeztessen még ma időpontot az első, ingyenes megbeszélésre